河南成教網提供河南各院校成教輔導報名,咨詢電話:0371-55313031 ;咨詢QQ:3057693737


離2021河南成人高考考試時間剩:
當前位置::首頁 > 河南成考真題 > 專升本真題 > 外語

河南成考專升本英語考試真題練習(6)

2020-02-10 整編:河南成教網整理 閱讀:

【要學歷,上河南成教網】

河南成考專升本英語考試真題練習(6)分割線

河南成考專升本英語考試真題練習(6)輔導

河南成考專升本英語考試真題練習(6)分割線
導讀:河南成考專升本英語考試真題練習(6),河南成人高考專升本英語考試真題練習(6) 在成考學習過程中少不了英語真題練習的幫助, 河南成教網 小編給大家匯總了河南成考專升本英語考試真題練習(6)介紹如下,大家可以 ......更多" 河南成教招生簡章"請關注河南成教網微信。
河南成人高考專升本英語考試真題練習(6)
 
在成考學習過程中少不了英語真題練習的幫助,河南成教網小編給大家匯總了河南成考專升本英語考試真題練習(6)介紹如下,大家可以練習一下。

(1) They lives ______ the other side of the road.

A. in

B. on

C. for

D. by

答案:B

(2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

A. paint

B. be painted

C. to paint

D. painted

答案:D

(3) _______ that we were late,we started to run.

A. Know

B. To know

C. Knowing

D. Being known

答案:C

(4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A. won‘t go

B. not go

C. not to go

D. didn’t go

答案:B

(5) Nothing could stop _______.

A. him come

B. that the came

C. him from coming

D. him to come

答案:C

(6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

A. that

B. it

C. this

D. those

答案:A

(7) Coal ________ electricity very often.

A. is used to producing

B. is used to produce

C. used to produce

D. used to producing

答案:B

(8) A few years later,I found my hometown completely _______.

A. changed

B. changing

C. to be changed

D. to change

答案:A

(9) ________,I would have gone to see him.

A. Have I had time

B. Had I time

C. Had I had time

D. would I have had

答案:C

(10) Since the road is wet this morning,last night _______.

A. it must be raining

B. it must rain

C. it must have rained

D. it must have been rained

答案:C

(11) The harder he studies, _______.

A. he‘ll make great progress

B. the greater progress he’ll make

C. he‘ll make greater progress

D. the greater he’ll make progress

答案:B

(12) The meeting _______.

A. is to put off

B. is going to put off

C. is to be put off

D. will put off

答案:C

(13) This book is for students ______ native language is not English.

A. of whom

B. that

C. which

D. whose

答案:D

(14) Nobody knew _______ there.

A. how long time I had been

B. how long had I been

C. how long time had I been

D. how long I had been

答案:D

(15) You may not go out _______ your work is done.

A. before

B. until

C. where

D. as

答案:B

(16) It is her cleverness ______ makes it difficult for her work with others.

A. that

B. who

C. which

D. what

答案:A

(17) Today’s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?

A. wasn‘t

B. is it

C. was it

D. isn’t it

答案:B

(18) I think I’ll wait until the mail _______.

A. should come

B. is coming

C. comes

D. will come

答案:C

(19) Don’t call me at the office it’s absolutely necessary.

A. except

B. unless

C. since

D. if

答案:B

(20) The number of students in our school ________.

A. increased

B. is increased

C. has increased

D. are increased

答案:C

 
河南成考專升本英語考試真題練習(6)就介紹到這里了,對于英語是需要練習才能熟能生巧的,大家要克服對英語的畏難情緒多做多練才能有所突破。

了解更多" 河南成考專升本英語考試真題練習(6)",請關注河南成考網官方微信公眾帳號,河南省最新成考資訊提前知曉!

河南成人高考報名方式:

①.在線咨詢成教網老師,確定學校專業后按要求提交電子資料在線報名。

②.電話咨詢報名,在指定時間內來校報到入學。

③.現場報名,報名時帶好第二代身份證原件、藍底2寸電子版照片(專升本應交大專畢業證復印件)。

④.報名地址:鄭州市中原區建設西路珍崗大廈B座15樓

⑤.電話咨詢:0371-55313031        18003837181(李老師)

⑥.河南成人高考在線報名: 點擊進入網上報名系統》》

河南成教網微信

河南成考專升本英語考試真題練習(6)分割線

上一篇:河南成考專升本英語考試真題練習(5)

下一篇:河南成考專升本英語考試真題練習(7)

與"河南成考專升本英語考試真題練習(6)"相關的文章更多>>

河南成人高考相關專題